Coaching

Het vakmanschap van de muziek doorgeven aan nieuwe generaties vind ik van groot belang en ook nog eens inspirerend om te doen. Zelf heb ik les gehad van meesterpianisten. Op de Havo voor Muziek en Dans kreeg ik les van Walter Bertram en op het Conservatorium groeide ik verder onder de leiding van Rob van Bavel, Frans Elsen, Michiel Borstlap, Tilmar Junius, Rob van Kreeveld (jazzpiano) en Albert Brussee (klassiek piano). Op dit moment volg ik regelmatig inspirerende coachings van Bert van den Brink.

“Muziek maken is als schilderen: de kunst om alle kleuren en vormen samen te laten smelten tot een mooi kunstwerk. Jan Willem verstaat als geen ander de kunst om niets te veel te doen, alleen dat te spelen wat er werkelijk toe doet. Hierin is hij een groot voorbeeld voor mij.
Ik heb geleerd en leer nog steeds van hem om de muziek te dienen door eerst te luisteren wat al is en daar slechts bij in te kleuren waar gepast. Ritme is al in de lucht, melodieën klinken al, wij mogen ze opvangen en inkleuren. Muziek is de kunst van het weglaten en juist daarin te schitteren als het kan. Dit is de mooiste les die ik van Jan Willem geleerd heb!”

Adrian Roest – pianist / liedschrijver bij Sela

In de afgelopen jaren dat ik lesgaf heb ik gemerkt dat elke leerling uniek muziek maakt en beleeft. Daarom ga ik met iedereen een persoonlijk traject. Mijn lessen richten zich vooral op lichte muziek en jazz, ritmes & grooves leren spelen, improviseren en jazztheorie. Ik heb ruimte voor pianisten van een gevorderd of (pre-)conservatorium-niveau. De lessen vinden plaats bij mij thuis in mijn studio, maar zijn, even afhankelijk van de inhoud, ook mogelijk via Skype.

Zoek je een docent / coach die aansluit bij jouw muzikale wensen en vind je het een uitdaging om jezelf te ontwikkelen, neem dan contact met me op.

Lestarieven
Voor leerlingen onder de 21 jaar is het lestarief € 60,00 per uur en € 30,00 per half uur.
Voor leerlingen boven de 21 jaar is het lestarief € 72,50 per uur en € 36,25 per half uur. (dit is inclusief € 21% BTW)

Klik hier voor bandcoaching.

Coaching Cadeau

Wil je een eenmalige coaching voor jezelf of aan iemand kado doen? Dat kan ook! Samen bespreken we de mogelijkheden.
(foto: Grietje Veenstra)

Deze voucher kan ik voor je invullen en digitaal opsturen om je cadeau nog iets persoonlijker te maken.