Agenda

Event Information

 • za
  26
  sep
  2020

  Shirma Rouse & Jan Willem van Delft

  17:00 - 18:30 uur

  Centraal Museum, Utrecht

  https://www.centraalmuseum.nl/nl/agenda/centraal-live

  Geniet in een driedelige reeks zaterdagavondconcerten intiem maar op anderhalve meter afstand van jazz, zang en poëzie, in de buitenlucht van Museumcafé Centraal.
  • Centraal Live! – Muziek in de museumtuin
  • Geniet in een driedelige reeks zaterdagavondconcerten intiem maar op anderhalve meter afstand van jazz, zang en poëzie, in de buitenlucht van Museumcafé Centraal.

  Het Centraal Museum presenteert Centraal Live! In een driedelige reeks zaterdagavondconcerten kun je intiem maar op anderhalve meter afstand in de buitenlucht genieten van jazz, zang en poëzie. In de mooie museumtuin word je vervoerd naar een ontspannen wereld. Bezoek in de namiddag het Centraal Museum met een combiticket, kom een hapje eten of drink een borrel bij Museumcafé Centraal en geniet van de show om 17.00 uur. Door corona zijn er slechts 100 plekken beschikbaar, dus op is op!

  Zaterdag 26 september | 17.00 – 18.30 uur | Toegang: €20 | Tickets
  Shirma Rouse

  ShirmaRouse.jpg

  Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Inmiddels heeft zij 3 albums uitgebracht waarvan het derde album, Shout It Out Loud, in 2015 werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs. Recent tourde ze langs de theaters met een ode aan Aretha Franklin. Vandaag in de tuin van het Centraal Museum in intieme setting, met Jan Willem van Delft op de toetsen.