Agenda

Event Information

 • di
  13
  mei
  2014

  CD presentatie - Sharon Kips

  20:00 uur

  de Philharmonie, Haarlem

  Op dinsdag 13 mei presenteert Sharon haar nieuwe album ‘Onvoorwaardelijk’ in de Kleine Zaal van de Haarlemse Philharmonie. Samen met een te gekke band zal ze nummers van haar laatste album ten gehore brengen. Denk hierbij aan bekende nummers als ‘Gebed om zegen’, ‘Onze Vader’ en ‘Kom tot de Vader’. Maar ook nieuwe nummers die speciaal zijn geschreven voor dit album. Naast nummers van ‘Onvoorwaardelijk’ zal ze ook liederen van haar vorige albums ‘Amazing Grace’ en ‘Groei maar’ zingen. Nummers als ‘Leun op mij’ en ‘You raise me up’ zullen zeker niet ontbreken.

  Een avond in het theater

  Dit concert belooft een mooie mix te worden van muziek en verhalen. Sharons gave om een lied
   te vertellen op zo’n manier dat de luisteraar erdoor wordt geraakt past precies binnen de setting van de avond. Want het zal een avond zijn waar Gods onvoorwaardelijke liefde centraal zal staan.

  Tevens zijn we dankbaar dat deze avond zal plaatsvinden in een van de mooiste theaterzalen die ons land rijk is, namelijk de Kleine Zaal van de Philharmonie. De avond begint om 20.00 uur en zal rond 21.45 uur zijn afgelopen. Er zal een korte pauze halverwege de avond zijn. Tijdens de pauze kan je een drankje halen en zal de CD natuurlijk ook te koop zijn.